22 Ekim 2011 Cumartesi

Emin Derbent büyüğümüz yoğun bakımda

Yanyalı mübadillerin en yaşlılarından olan Sayın Emin Derbent, ne yazık ki kural tanımaz saygısızların bencilliklerinin darbesini yedi. Pendik'teki Beşiktaş lokaline gittiğinde, bildiğimiz Yanyalı nezaketi ve medeniyetinin tabii sonucu olarak bindiği taksinin trafiği aksatmadan ve şoförü sıkıntıya sokmadan kendisini indirmesini istediğinden, kapıda değil de biraz daha rahat konumdaki bir yerde inince olan oldu. Burada araçların kaldırıma park etmelerini engellemek için konulan babalar egoist vurdumduymaz birileri tarafından sökülmüş ama yere bağlantı parçaları olduğu yerde bırakılmıştı. Emin amca bunlara takıldı ve düşerken başını demire vurdu. Şimdi hastanede ve yoğun bakımda. Hepimizin dualarına ihtiyacı var, esirgemeyin.



Emin Amcamızın (Derbent) 2009 yılında Pendik'te çektiğim fotoğrafı (Sağda, beyaz şapkalı). Sağ yanında Muammer Derbent.

3 yorum:

Recep Altun dedi ki...

Merhabalar,

Cumhuriyet Bayramımızı kutlar; sağlık,huzur ve mutluluk içinde daha nice Cumhuriyet Bayramları kutlamanızı can-ı gönülden dilerim.

"Değirmenden Mektup Var" isimli blog sayfamın http://yazblogcu.blogspot.com olan link adresi; http://degirmendenmektupvar.blogspot.com olarak değişmiştir.

Selam ve dualarımla.
Recep Altun

Recep Altun dedi ki...

Merhabalar,

Emin Derbent beyefendiye Yüce Allah'tan acil şifalar dilerim.

Selam ve dualarımla.

Adsız dedi ki...

Acil Şifalar dileklerimie.
njt